Vi värnar om miljön

INGROSS erbjuder ett brett utbud av Svanenmärkta produkter. Svanenmärkningen är Nordens officiella miljömärkning och hjälper dig att välja bra produkter både för dig och Moder Jord.

Vad betyder Svanenmärkningen?

En Svanenmärkt produkt uppfyller de hårda miljökrav som ställs på den. Med en Svanenmärkning är det enklare att göra miljömedvetna val när du handlar. Den hjälper dig också att se vilka varor och produkter du kan välja för att minska ditt ekologiska fotavtryck. Svanen innebär också att produkten håller hög kvalitet, att den är effektiv samt att den inte har några negativa effekter på din eller dina kollegors hälsa.

Miljökraven som ställs garanterar att den Svanenmärkta produkt du köper inte kommer att bidra till utsläpp av miljöfarliga ämnen som förorenar vår luft eller våra vattendrag.


Bidra till ett hållbart samhälle

Att köpa Svanenmärkta varor är ett av de enklaste sätten att bidra till ett hållbart samhälle samtidigt som dina produkter behåller samma höga kvalitet. Jämfört med andra miljömärkningar står Svanen i en klass för sig och har länge varit det självklara valet för miljömärkning av varor. Svanen är Nordens officiella miljömärkning och ett löfte om att produkten håller hög kvalitet på alla tänkbara sätt. Med en Svanenmärkt produkt tar du ansvar för dig, människorna i din närhet och vår jord.

Vårt Svanenmärkta sortiment

På INGROSS har vi ett brett sortiment av Svanenmärkta produkter för att du ska kunna göra ett miljömedvetet val när du handlar.

För oss är det viktigt att vara en del i att minska miljöpåverkan på vår jord samtidigt som vi erbjuder dig marknadens bästa produkter. I vårt sortiment kan du bland annat hitta flera Svanenmärkta rengöringsmedel, Svanenmärkt städutrustning samt tvättmedel och sköljmedel med Svanenmärkning.

Våra Svanenmärkta blöjor och inkontinensskydd för vård och omsorg är mycket omtyckta. Många vill vara säkra på att hygienprodukter som används nära kroppen är ofarliga och säkra. Därför är det fler och fler som väljer våra Svanenmärkta hygienprodukter såväl inom vård- och förskola som på andra arbetsplatser.

Vi har också ett stort urval av Svanenmärkta papper, kuvert, kopieringspapper och anteckningsblock till kontoret. För medvetna hotell- och restaurangverksamheter finns många Svanenmärkta produkter, allt ifrån papptallrikar, kronljus till Svanenmärkta kaffemuggar och kaffefilter. Ta en titt på vårt breda sortiment för att hitta din Svanenmärkta produkt.

Läs mer om våra andra miljömärkningar i denna artikel,

Tillsammans kan vi bidra
till en grönare värld och
en hållbar utveckling!

Litet rött hus vid vattnet

SHARE

  • share on Facebook
  • share on LinkedIn


Kommentarer inaktiverade.