Repeat Order - INGROSS

Vad är Stående Order?

Handlar du ofta samma varor? Skulle det inte vara enklare om du kunde få din vanliga beställning levererad utan att behöva lägga en ny beställning varje gång?

Precis som att du kan få en matkasse levererad varje vecka kan du hos INGROSS få din vanliga leverans av förbrukningsvaror levererad med det intervall du önskar.

Varför aktivera en Stående Order?

  • Spara tid och resurser med schemalagda beställningar
  • Gratis och inga bindningstider
  • Möjlighet att pausa, ändra, ta bort eller lägga till varor inför varje leverans

Pausa, lägg till eller ta bort varor i din Stående Order fram till söndag kl. 23:59 innan din valda leveransvecka!

* Stående Order är en gratisfunktion som gör det möjligt för dig att få din vanliga beställning levererad med det intervall som passar dig. Lägg till produkter genom att klicka på knappen ”Lägg till Stående Order”. På Mina Sidor hittar du en sammanställning över din Stående Order. Där kan du aktivera funktionen samt ta bort, lägga till varor eller pausa din Stående Order.

Notera att du alltid kan logga in och ändra, ta bort eller pausa en lagd Stående Order ända fram till kl. 23:59 innan din valda leveransvecka. Leverans sker oftast i slutet på veckan som du har angett; vi kan ej garantera en specifik leveransdag. Du kommer att få en påminnelse via E-post om din kommande leverans. En faktura skickas ut efter att din order har levererats. En Stående Order är en gratisfunktion som kommer att löpa på tillsvidare, till dess att du aktivt pausar/avslutar funktionen. Det är viktigt att du har angett rätt leveransadress och fakturaadress på ditt kundkonto innan du aktiverar din Stående Order.

Du är alltid välkommen att ringa vår support om du har frågor om din Stående Order!

Du har inga varor i din Stående Order

Personlig support

Ring eller mejla oss,
vi hjälper dig gärna

Snabb leverans

Trygg och snabb leverans
inom 3-5 arbetsdagar

Kvalitetsgaranti

Europeiska kvalitets- och miljöstandarder

KUNDOMDÖMEN

Se vad våra kunder tycker om oss KUNDOMDÖMEN

MER