Så kan vi garantera bästa kvalitet på våra torktrasor

Våra torktrasor är eftertraktade, och mycket populära bland våra kunder. Vi är glada över den positiva respons vi får över trasornas höga kvalitet, och vill gärna dela med oss av hur vårt kvalitetsarbete ser ut.

Manuellt sorterade torktrasor

Vi har försörjt yrkes-Sverige med effektiva torktrasor i flera decennier, så vi vet hur viktigt det är med god och jämn kvalitet. En luddfri trasa av 100 % bomull ska leva upp till kraven som användaren ställer. Trasan ska vara helt ludd- och dammfri, ha god uppsugningsförmåga och slitstyrka.

Alla våra torktrasor sorteras och paketeras i Sverige.  Våra kollegor som arbetar med detta är riktiga experter med full koll på trasor. Det krävs tränade ögon och flinka fingrar för att kunna välja ut de bästa torktrasorna!Luddfria bomullstrasor som sorteras manuellt

Merparten av våra trasor har återvunnits från hotellverksamheter runt om i Sverige. Frottéhanddukar och lakan på hotell används ett fåtal gånger innan de skickas till ett tvätteri. När tygerna är rena tar vi hand om dem och tillverkar trasor av hög kvalitet. Tack vara textiliernas goda skick kan vi vara säkra på att de behåller bra slitstyrka och absorptionsförmåga.

I enstaka fall har vi fått reklamation från kunden. Det har handlat om att en trasa blivit sorterad fel, och inte lever upp till den höga kvalitén vi utlovat.

Det kan bli fel ibland, att fela är ju mänskligt. Men vi gör allt för att sorteringen ska ske på bästa möjliga sätt, och att alla kunder ska bli nöjda med sina torktrasor. Uppmärksamma oss gärna i annat fall, på så sätt kan vi förbättra våra rutiner och få fram ännu bättre trasor i framtiden!

Våra populäraste torktrasor

I vårt sortiment finns många olika typer av torktrasor, alla har olika egenskaper och är anpassade för olika ändamål. Med luddfria bomullstrasor av högsta kvalitet kan du putsa fönster med skinande resultat. Andra trasor fungerar bäst till att torka upp spill från olja eller lack.

Se alla våra trasor i produktkategorin torktrasor. Rådgör gärna med oss om du är osäker på vilken trasa som passar bäst för dig och din verksamhet. Nedan följer en guide för egenskaper och användningsområden för våra mest omtyckta torktrasor.

BomullstrasorLuddfria trasor från INGROSS. Vita bomullstrasor av högsta kvalitet

Våra högkvalitativa lakanstrasor av 100 % bomull är storfavoriten för glasmästare och fönsterputsare. De kallas ofta för putstrasor, eftersom de fungerar utmärkt att putsa glas och speglar med. Torktrasorna är helt luddfria och lämnar inga spår av damm.

Vi kategoriserar dess trasor som ”1:a sortering”. Noggrant utvalda luddfria trasor, gjorda av 100 % bomull. Materialet till trasorna kommer oftast från underlakan eller lakansväv.

Lakanstrasor i vår andrasortering är en enklare variant tillverkade av en blandning mellan bomull och polyester. Dessa trasor är ett prisvärt alternativ om du inte ställer lika höga krav på luddfrihet och absorption. Torktrasorna är populära för upptorkning av oljespill på verkstäder, eller rengöring av verktyg.

FrottétrasorFärgade frottétrasor av bästa kvalitet

Materialet frotté används som bekant vanligen till handdukar, ett perfekt material för att torka ytor och suga upp mycket vätska.

Våra frottétrasor har tidigare tjänat som handdukar och kommer ofta från hotell eller liknande verksamheter. Vi återvinner handduksfrottén och tar fram torktrasor av högsta kvalitet.

Frottétrasor har mycket god absorptionsförmåga och används oftast för att suga upp stora mängder vätska. Det är en populär produkt inom exempelvis sanering.

Handduksfrotté finns både som vita frottétrasor och som färgade frottétrasor. Frottétrasor av 1:a sortering  är tillverkade av 100 % bomull, utskurna från handdukar. De är dessa handdukar du känner till som lyxiga vita hotellhanddukar. I andrasorteringen är frottén också av 100 % bomull men där kan tjockleken på trasorna variera eftersom de är gjorda av både återvunna handdukar och badrockar.

TrikåtrasorFärgad bomullstrikå på pall

Våra torktrasor gjorda av t-shirt-material är populära inom verkstäder, industri och produktion. Bomullstrikå är ett följsamt och mjukt material samtidigt som det har hög slitstyrka. Samtidigt är trasans uppsugningsförmåga mycket god, den passar perfekt för rengöring av maskindelar eller för att torka upp spill.

Trikåtrasorna är till stor del gjorda av textilier från återvunna t-shirtar och tröjor. Trasorna är gjorda av bomull och håller mycket hög kvalitet. Du kan köpa vita eller färgade trasor, välkommen in i butiken och läs mer!

Köp billiga torktrasor online

Vi har ett brett urval av trasor som passar för många olika verksamheter. Behöver du en luddfri trasa för fönsterputsning eller högabsorberande trasor för att torka spill? Använder ni stora mängder trasor i er verksamhet, passa på att köpa trasor på pall till rabatterat pris. Alla våra trasor levereras i säck, varje säck innehåller 10 kg trasor. Köper du 180-300 kg levereras säckarna på pall. Se vårt sortiment här. Välkommen in i vår e-butik!

SHARE

  • share on Facebook
  • share on LinkedIn


Kommentarer inaktiverade.