Industries - INGROSS

Industries

INFORMATION

Behöver du beställa flera olika typer av produkter till ditt företag och vill att det ska gå så snabbt som möjligt? Då har du kommit till rätt kategori. För att underlätta dina inköp har vi delat upp våra produkter efter olika branscher. Genom att klicka på din bransch hittar du snabbt många av de produkter som är relevanta för ditt företag. Du slipper söka under varje produktkategori utan sätter istället enkelt ihop en beställning från en enda undersida. Dessutom kan du se vad andra i samma bransch vanligtvis köper, något som kan ge användbara tips inför din beställning.

På INGROSS har vi det mesta för de flesta och här hittar du bland annat arbetskläder, rengöringsmedel, avfettning, spillberedskap, kontorsmaterial samt övriga förbrukningsvaror för en mängd olika yrkeskategorier såsom målare, kökspersonal, lokalvårdare och många fler. Vi riktar oss mot företag inom branscher som verkstadsindustri, skogsbruk, sanering, transport och restaurang- och hotellverksamhet, samt till ett flertal yrken inom den offentliga sektorn.

Vi strävar efter att göra beställningsprocessen så enkel och snabb som möjligt för dig. Om din bransch inte finns med som underkategori, hör gärna av dig till oss genom att skic till: info@ingross.se. Samma sak gäller om den produkt du önskar köpa inte finn bransch. Vi tar gärna emot förslag för att göra sidan ännu mer användbar för dig.

PERSONLIG SUPPORT

Ring eller mejla oss, vi hjälper dig gärna

SNABB LEVERANS

Trygg och snabb leverans inom 3-5 arbetsdagar

KVALITETSGARANTI

Europeiska kvalitets- och miljöstandarder

KUNDOMDÖMEN

Se vad våra kunder tycker om oss KUNDOMDÖMEN

MER