Glad midsommar från oss på INGROSS!

Nu är vi mitt i sommaren och då ska vi fira såklart! Vi tycker om midsommarfirandet, för att det finns inslag av både sång och dans. Alla är väl med och hoppar som grodor runt midsommarstången? Och till sillen blir det sång, oavsett om man har starka eller svaga drycker i glasen.

Vi vill dela med oss av vår bästa snapsvisa. Passar perfekt till midsommar när man aldrig kan vara säker på att det soliga vädret håller i sig…

Melodi: En sockerbagare

Nu kommer regnet, sa vädergubben
Nu skyfall hotar att dränka nubben
Till paraplydrink får den kläs ut
Men hellre det än att den späs ut!

Skål på er och ta hand om er i helgen!

Är ni redo för sommarens fester?

Sommaren är en tid för utomhuskalas och picknickar. Då är det bekvämt med tallrikar och bestick som man slipper diska. Har ni fyllt på förrådet med engångsartiklar för servering?

Vi har ett stort sortiment av robusta engångsglas, tallrikar, bestick, och många andra engångsprodukter. Tillverkade med så liten miljöpåverkan som möjligt och alltid av hög kvalitet. Här är våra favoriter för sommarens festligheter:

Komposterbara engångsbestickPlastgaffel gjord av komposterbart material

Om du köper bestick av engångsmodell, satsa på en variant som är biologiskt nedbrytbar. Dessa bestick är gjorda helt i komposterbart material, så du kan med gott samvete kasta dem i de vanliga hushållssoporna efter användning.

Vi säljer gafflar, knivar och skedar av denna modell. De är förpackade i storpack om 100 bestick.

Flat plasttallrik 50-packplasttallrik vit blå och gul

Dessa platta, stabila tallrikarna kan användas både utomhus eller på kontoret. De är mycket hållbara och garanterat läckagefria. Engångstallrikarna fungerar till och med att köra i mikrovågsugn.

Tallrikarna är ett miljövänligt alternativ eftersom de är gjorda av 100 % återvunnet material. Vi gillar även den fina designen med gula och blå färger längs kanten.

Vinglas engångs 12-packvinglas engångs med svart fot

Dessa högkvalitativa vinglas av plast går knappt att skilja från riktiga glas. Och den stora fördelen är att du inte behöver diska dem efter festen.

Glasen är främst anpassade för vin, men många andra drycker lämpar sig också. Glaset passar perfekt till öl eller läsk, det fungerar även till varma drycker som te eller kaffe.

SHARE

  • share on Facebook
  • share on LinkedIn


Kommentarer inaktiverade.